veckobrev v5

Hej föräldrar!

Om två veckor startar vi de elevledda utvecklingssamtalen. Därför kommer vi nästa vecka ägna mycket tid åt att förberedda oss inför det. Vi kommer att avsluta en del arbeten  och kolla av elevernas kunskapsutveckling och behov, för att sätta upp nya mål.

Vi har lagt ut tider för utvecklingssamtal här på bloggen, byt med varandra om tiden inte passar er. Meddela oss om ni har bytt tider.

De här veckorna har vi arbetat med tiden i alla ämnen. I matematik arbetar vi med klockan. No och engelska årstider och månader i SO och svenska arbetar vi med väderstreck, världsdelar och kartan.

Det är glädjande att se elevernas utvecklig och samarbete i klassrummet. Arbetsron är bättre och vi fortsätter med belöningssystemet med bönor och stjärnor som blir en rolig och gemensam  aktivitet när vi når målen.

Nästa fredag 12/2 ska vi åka till Naturskolan och få ta del av en dag med rymdtema. Vi får lunch ute på naturskolan. Tag gärna med en frukt eller smörgås och en vattenflaska. Kläder efter väder då en del av dagen genomförs utomhus.

 

Vi önskar er en trevlig helg

Maria och Shara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *