Hej på er!

Hej! Jag har inte kunnat uppdatera på bloggen då min inloggning ej fungerat men nu har jag fått nya uppgifter och allt fungerar som det ska än så länge =)

Välkomna tillbaka efter lovet! Vi har haft en jätte bra start på veckan och började morgonen med vår tysta läsning och sedan fick alla en ny penna att skriva med =)

Dagen har varit lugn och vi har arbetat mycket med engelska där eleverna bland annat fick öva på sin förmåga att skriva och berätta om sig själva i ett mail till mig =) Jätte roligt och då fick vi även chans att öva på hur man skriver och skickar mail! Eleverna kommer även att få svar av mig under veckan.

Vi kommer att börja arbeta med veckans planering från och med denna vecka. Vilket innebär att det kommer att finnas en planering för eleverna med uppgifter i de olika ämnena som alla ska hinna med under veckan. Hinner man inte med dessa uppgifter på lektionerna främst för att man väljer att göra annat, får man stanna kvar efter skoltid på torsdagar, då skolan erbjuder studiestöd och göra klart dessa. Sen kommer det även att finnas tid att arbeta klart med det man inte hunnit på fredagar sista timmen. Jag har prata med eleverna och de vet vad som gäller. Vi hoppas att detta ska göra eleverna mer motiverade till att arbeta på lektionerna och lära sig allt de bara kan under skoldagarna. På studiestödet kommer det att finnas lärare som kan hjälpa eleverna och de kommer att hålla till i ettornas klassrum.

Ha en fin måndag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *