Veckobrev…

                                                                                                  Veckobrev v.39             

Hej! Det var trevligt och kul att se så många av er på första omgången av utvecklingssamtal i onsdags. Eleverna var förberedda och så duktiga! Jätte kul att se. Nu ser vi fram emot nästa veckas utvecklingssamtal!

Den här veckan har gått fort speciellt med tanke på att det var studiedagar måndag och tisdag. Vi har arbetat mycket med förberedelser inför utvecklingssamtalen och eleverna är stolta över det de får visa upp för er föräldrar. I svenska har vi bland annat skrivit sagor om våra superhjältar och fantasin flödar i klassrummet =) så härligt! Det ska bli jätte kul att få läsa alla sagor sen. Vi har arbetat med läsläxan och vår arbetsbok med övningar och läsförståelse som hör till. Ett nytt kapitel är hemskickat för läsning.

Vi har gjort en bilduppgift efter instruktion, liknande en uppgift vi gjorde i våras. Det var lite svårt tyckte många men efter att ha läst igenom instruktionerna några gånger fick alla till sin egen Loklan figur som nu sitter uppe på vår vägg i klassrummet. Titta gärna in!

Badet i torsdags gick jätte bra och vi fick en härlig morgon med simträning och en stunds fri lek. Eleverna fick visa för Tessan om de är simkunniga och hur långt de i så fall kunde simma. Alla elever kämpade på riktigt bra och några kunde simma lite längre medans andra klarade en kortare sträcka. I lilla bassängen fick vi göra övningar efter uppdragskort som tillexempel kunde vara flyt på ryggen och räkna till 10, gör en kullerbytta i vattnet och hoppas som en studsboll i vattnet 10 ggr.

Det blev tyvärr ingen fotografering i torsdags då fotografen var sjuk och de inte hade någon ersättare. Vi kommer få ett nytt tillfälle och jag informerar mer när jag fått veta när detta blir.

Nästa vecka på idrotten kommer Tessan att undervisa i allemansrätten och vara i skogen på idrottslektionerna, eleverna behöver inte ha med sig idrottskläder! Ta med överdragsbyxor och stövlar som behövs i skogen även om det inte regnar!

V.40

Mån- Idrott 3A

Tis- Elevledda utvecklingssamtal från 13.00

Tor- Idrott 2A  Slöjd 3A

Fredag-  Idrott 3A                        

                               

                                                                                                                                                 

 

 

En reaktion på “Veckobrev…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *