Blåbärsparken

Idag passade vi på att njuta av det fina vädret och gick till blåbärsparken tillsammans med 1-2 C. Vi fick en härlig förmiddag med mycket rörelse och lek. När vi kom tillbaka till skolan var det dags för lunch och alla var väldigt hungriga. Eleverna önskade att få äta i klassrummet så vi gjorde det. Efter lunchrasten kom vi in i klassrummet och eleverna fick i uppgift att med hjälp av bild och text berätta om vår utflykt till blåbärsparken. Arbetena hänger i klassrummet på vår dörr. Kom gärna in och titta =)

Här är några bilder från parken

Klarblå himmel och strålande sol IMG_0604

Det finns många saker att klättra på och leka med =)

IMG_0586IMG_0583

Oj här kan man verkligen snurra runt och bli snurrig =)

IMG_0602

Det gäller att hålla balansen!

IMG_0605IMG_0585

Skönt att vila och gunga i en av hängmattorna.

IMG_0588

Hej och hå gunga på =)

IMG_0580IMG_0598

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *